EuroATI SRL

EuroATI SRL este o companie din Suceava care a reunit o echipa de specialisti in domeniul energiei regenerabile prin panouri fotovoltaice si panouri de apa calda, care ofera servicii de consultannta si executie pentru instalatii fotovoltaice on – grid si off – grid . De asemenea oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege un sistem de incalzire profesional pentru locuinta lor.

Ne adresam tuturor clientilor , persoane juridice  cat si fizice , care doresc sa implementeze  un sistem solar fotovoltaic pentru a deveni independent energetic , pentru a face economie la factura de electricitate dar si celor care au locatii izolate, neracordate la reteaua nationala sau doresc sa monteze un sistem solar pentru apa calda menajera, renuntand astfel la clasicele metode foarte costisitoare: boiler electric, boiler pe gaz sau alte sisteme.

EuroATI SRL activeaza in judetele Suceava, Botosani, Neamt si Bistrita.

panouri solare

EuroATI SRL colaborareaza  cu companii cu experienta internationala in acest domeniu pentru echipamente electrice, Panouri, Colectoare solare, boilere, schimbatoare de caldura si pentru structura de prindere .

 Va oferim solutii complete : de la idee pana la punerea in functiune!

Servicii Oferite

   Consultanta

EuroATI , prin echipa sa ofera consultanta gratuita clientilor in alegerea sistemului solar necesar .

   Executia si punerea in functiune

Personalul nostru calificat executa si pun in functiune instalatii solare fotovoltaice si instalatii de incalzire a apei , deviza noastra fiind:  INALTA CALITATE SI DURABILITATE

   Service atat in perioada de garantie cat si post grantie

Asiguram service echipamentelor cat si a montajului sistemelor solare fotovoltaice si sistemelor pentru incalzirea apei  pe perioada de garantie si post  garantie .

   Mentenanta

Optional oferim servicii de mentenanta a sistemelor solare fotovoltaice si sistemelor pentru incalzirea apei, pentru o functionalitate la un randament cat mai bun in timp a acestora .

   Profesionalism

Ne bazam pe profesionalismul  echipei EuroATI, al departamentelor noastre, indreptat in special catre o selectie riguroasa a produselor, prezentarea beneficiilor si recomandarea acestora in functie de nevoile clientului.

   Respect

Respectam clientii, partenerii nostri, legislatia si mediul inconjurator. Acest lucru ne-a condus catre o pozitie cat mai stabila in domeniul energiei regenerabile.

   Evolutie

Suntem in permanent contact cu specialisti de cel mai inalt nivel din Romania si strainatate  din domeniul energiei regenerabile , pentru a fi la curent cu noile descoperiri si tendinte. Urmarim constant informatiile din literatura de specialitate pentru a le aduce aproape de clienti , fie prin publicarea lor pe site-ul nostru , fie in cadrul procesului de recomandare al celor mai noi produse. In acest context participarea la targuri , expozitii si diverse seminarii de specialitate ramane o prioritate , ca si difuzarea noutatilor in domeniu pe blogul nostru .

   Motivare

Suntem deschisi catre incurajarea aptitudinilor si creativitatea angajatilor nostri pentru a le creea un mediu favorabil cresterii profesionale.