Centrale termice Suceava, Botosani, Neamt si Bistrita

EuroATI SRL Suceava va pune la dispozitie cele mai performante centrale termice.

Centralele termice pentru inclazirea casei sau spatiului dumneavoastra pot fi de mai multe tipuri in functie de posibilitatile Dumneavoastra:

Cele mai intalnite la case sunt CENTRALELE PE LEMNE CARE LA RANDUL LOR SE IMPART IN TREI CATEGORII:

1 Centralele cu gazeificare  (cele mei performante din gama)

Principiul gazeifierii consta in contactul dintre combustibilul solid (situat in partea de sus din camera de ardere) si jarul produs de ardere (in partea de jos a camerei de ardere)care elibereaza anumite gaze. Aceste gaze combinate cu aerul primar tras de turbosuflanta formeaza un amestec combustibil. Acest amestec este in continuare aspirat de catre turbosuflanta prin gratarul din partea inferioara a camerei de ardere ,numita si zona de schimb, producand un procedeu numit “flacara rasturnata”. Pentru ca in timpul procesului de ardere lemnul nu arde direct, ci se folosesc gazele din componenta acestuia, gazeificarea permite exploatarea completa a lemnului de unde rezulta un randament inalt al arderii si un impact foarte mic pentru mediul inconjurator, aredera fiind fara fum si fara substante nocive, in plus consumand o cantitate de lemn mai mica fata de restul centralelor.

2 Centrale cu semigazeificare (performanta medie spre inalta)

Centralele care functioneaza pe principiul semigazeificarii sunt centralele cu aer insuflat si turbina modulara. Aceste centrale sunt apropiate ca principiu de ardere de cele cu gazeificare dar suporta combustibil mai vast, spre exemplu carbuni, cox sau brichete. La fel ca centralele cu cazeificare, cele cu semigazeificare dispun de turbina modulara care ajuta arderea.

3 Centralele cu ardere clasica .

Centralele cu ardere clasica sunt acele centrale fara turbina, automatizare sau aer insuflat. Sunt centrale de joasa presiune inauntrul lor arderea se produce prin tirajul natural al cosului de fum.

 

Va putem oferi centrale cu gazeificare din gama ARCA , ATTACK sau MTR

Centralele cu gazeificare dispun de automatizare completa , stiu sa comande toate pompele de recirculare independent, au in dotare dispaly multifunctional.

 

Centrale cu Semigazeificare

EuroATI SRL Suceava recomanda centrala cu semigazificare BURNIT.

Aceasta centrala este din otel brut cu o rezistenta mare in timp.

Display multifunctional, Automatizare smart(comanda pompele de recirculare independent), Posibilitatea de atasare arzator de peleti cu buncar.

 

Centrale cu ardere clasica

Centralele Burnit sunt recomandarea noastra. Avantajul suprem la centrala BURNIT este faprul ca elementii interiori dei fonta sunt uniti prin ambutisare, nu prin sudura ca la celelalte marci similare (centrala BURNIT scapata in suprasarcina nu va avea probleme in viitor fata de orice alta centrala cu elementi uniti prin sudura, elementi care vor incepe sa curga dupa intrarea in suprasarcina).

 

Centrale mixte.

Centrala mixta functioneaza pe dou sau mai multe tipuri de combustibil solid.

Noi va recomandam centrala mixta BURNIT care functioneaza pe lemn, carbune , peleti si porumb. Atat centrala cat si arzatorul de peleti beneficiaza de automatizare independenta.