TERMENI SI CONDITII

 1. Despre noi

Site-ul www.euroati.ro se afla in proprietatea si administrarea SC EuroATI SRL, cu sediul social in Sat Scheia, Comuna Scheia, Str. Dimitrie Pacurariu nr.113, Judet Suceava, numar de ordine in Registrul Comertului J33/173/2013, Cod Unic de Inregistrare RO31292851.

Contact: Adresa de corespondenta pentru servicii postale: Sat Scheia, Comuna Scheia, Str. Dimitrie Pacurariu nr.113, Judet Suceava.

Departament vanzari : 0040 0745 054081

Suport Tehnic site: 0040 0751 029339

E-mail: contact@euroati.ro

Navigarea pe site-ul www.euroati.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

Euroati.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si Conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

 

 1. Definitii:
 • Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul euroati.ro
 • Client– persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.
 • Produse si Servicii- orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.
 • Comanda– un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.
 • Vanzator– societatea SC EuroATI SRL cu sediul social in Sat Scheia, Comuna Scheia, Str. Dimitrie Pacurariu nr.113, Judet Suceava, numar de ordine in Registrul Comertului J33/173/2013, Cod Unic de Inregistrare RO31292851.

  –  Contract – O comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

–  Curier (transportator) – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

 

 1. Proprietatea Intelectuala
  Continutul si designul euroati.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis prin email sau furnizat dumneavoastra prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin SC EuroATI SRL si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele euroati.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea SC EuroATI SRL. Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale euroati.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea SC EuroATI SRL. Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a euroati.ro, atat timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul euroati.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea SC EuroATI SRL.

 

 1. Inregistrarea ca utilizator
  ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de magazinul online, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului euroati.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a termenilor si conditiilor de utilizare a euroati.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate. Intrucat prevederile termenilor si conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile euroati.ro. Daca folositi informatii din acest site, sunteti responsabil cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dumneavoastra de utilizator si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dumneavoastra de utilizator, creat pe euroati.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de euroati.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele euroati.ro numai cu ajutorul unui parinte sau tutore. euroati.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

 

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

SC EuroATI SRL SRL este operator inregistrat de date cu caracter personal – numar inregistrare ANSPDCP: 35445/25.06.2015

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, CNP-ul, adresa de e-mail, adresa, judet, localitate, cod postal, tara, telefon si fax.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe euroati.ro, va primi comunicari comerciale din partea euroati.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. euroati.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, euroati.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea clientilor privind situatia contului lor de pe euroati.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a euroati.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre euroati.ro, afiliatii si colaboratorii  acestora  pentru  desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul SC EuroATI SRL.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre euroati.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

euroati.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe euroati.ro pentru nici un fel de prejudiciu.

 

 1. Procedura de cumparare
  euroati.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, euroati.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de euroati.ro/magazin este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe euroati.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape: – identificarea si alegerea produselor; – inregistrarea dvs. ca utilizator al euroati.ro; – efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VIII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005. Livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator /importator / distribuitor  si /sau alte certificate daca este cazul. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe euroati.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

 

 1. Pretul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile privind livrarea sunt detaliate de un reprezentant SC EuroATI SRL.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului euroati.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A., astfel: in ceea ce priveste produsele si servicii – T.V.A. in procent de 19%.

. 2 Pret derizoriu sau caracteristici eronate
Vanzatorul face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. E posibil ca unele preturi si/sau caracteristici sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. In cazul inregistrarii unei comenzi pentru un produs cu caracteristici eronate, Vanzatorul va depune toate eforturile in vederea livrarii catre Cumparator a unui produs cu caracteristici cat mai apropiate de cele prezentate in site la momentul plasarii comenzii. Daca Cumparatorul nu este de acord cu propunerile Vanzatorului, Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului

 

 1. Comanda

Pentru a activa serviciul „Finalizare Comanda”, Utilizatorul trebuie sa seteze detaliile preferate de Comanda (unde sa fie livrata, modalitatea de expediere si modalitatea de plata) in contul de Client, sau in formularul de pe site fara a nu avea cont. O data ce a fost finalizata Comanda, clientul nu mai poate modifica comanda trimisa, insa poate sa trimita o informare catre euroati.ro atat online cat si verbal, sunand la numerele afisate pe site.

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

euroati.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant euroati.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

Pentru confortul si siguranta Clientului, exista optiunea ca timp de 30 de minute dupa plasarea unei Comenzi de a renunta la Comanda. Astfel, daca Utilizatorul care a plasat o Comanda din greseala sau a revenit asupra deciziei, Comanda se poate anula in 30 de minute dupa plasarea ei.

In cazul platilor facute cu cardul, suma de plata finala se va retrage din contul Clientului doar la finalul celor 30 de minute.

Euroati.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

 • esuarea / invalidarea tranzactiei online;
 • neafisarea corecta a pretului, site-ul suferind erori ca urmare a actualizarilor defectuase;
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
 • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
 • activitatea Clientului poate produce daune site-ului Euroati.ro /partenerilor;
 • livrari consecutiv esuate;
 • alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.
 • cand produsul este comandat si in urma verificarii nu se afla pe STOC. Comanda devine valabila din momentul confirmarii telefonice de catre operator. Euroati SRL nu isi asuma raspunderea pentru comenzile venite online  (pentru produsele care nu sunt in stoc) fara confirmarea prealabila a operatorului;

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, euroati.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

 

 1. Facturare – Plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face online (card sau OP) sau ramburs(doar pentru produsele pentru care s-a achitat un avans confirmat).

 

 1. Returnarea produselor
  Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (acest document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc). Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii si numai prin transfer bancar.

Adresa pentru trimiterea coletului este:

Sat Scheia, Comuna Scheia, Str. Dimitrie Pacurariu nr.113, Judet Suceava.

 1. Garantia

Pentru produsele achizitionate din magazinul online euroati.ro se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

 • produsul sa fi fost cumparat de la  euroati.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 • sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
 • sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;
 • sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.

Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie. In afara cazului in care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client. Cauze de pierdere a garantiei:

 • avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;
 • defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;
 • deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
 • inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
 • distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

Euroati.ro nu ofera garantii Clientilor:

 • in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;
 • dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului;
 • in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

 

 1. Livrarea

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina produsului, in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 15 de zile de la data confirmarii Comenzii.

Pentru  Clientii din strainatate,  pretul  final al Comenzii va fi comunicat prin e-mail sau telefonic, iar livrarea se va face dupa acceptarea explicita a acestui pret.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face prin Curier sau Bursa de Transport. Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus.

ATENTIE! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja plasate.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), euroati.ro va informa Clientul despre indisponibitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de maxim 3 zile lucratoare. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar Euroati.ro va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

Pentru produsele care nu se afla in stoc, Clientul este de acord ca Euroati.ro sa livreze un produs cu calitati si pret echivalente cu cele solicitate. Daca Clientul isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului in termen de 14 zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor nu sunt in sarcina euroati.ro.

 

 • Conditii de livrare

La solicitarea Euroati.ro, a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre Euroati.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

 

11.3 Receptia Produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexata si factura ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). Deasemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Prin primirea facturii de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

 

 1. Campaniile promotionale

    12.1 Codurile promotionale

Codurile promotionale oferite de Euroati.ro prin orice promotii sunt valabile exclusiv pentru sectiunea mentionata in e-mailul de transmitere a codului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. De mentionat este faptul ca unele produse sunt incadrate in categoria „Exceptii”, produse asupra carora nu se pot aplica coduri promotionale, ci se achizitioneaza la pretul afisat pe site. Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.

Intr-o Comanda se poate folosi un singur cod promotional, pagina de Comanda nu permite utilizarea mai multor coduri in aceeasi Comanda. Pentru eligibilitatea la o promotie nu este luata in calcul valoarea transportului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. Promotiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplica pentru fiecare livrare.

In cazul in care un cod promotional a fost aplicat intr-o Comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promotional respectiv exclusiv in scris, printr-un e-mail pe adresa contact@euroati.ro, care sa contina id-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului si codul promotional.

Acestea se reactiveaza pe o perioada de maxim 30 de zile calendaristice.

 

ATENTIE! Promotiile pe Euroati.ro nu se cumuleaza intre ele, se aplica reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (carduri de fidelitate, coduri promotionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc) ca regula, cu exceptia situatiilor in care este mentionat altfel in promotie. De asemenea, in cazul existentei unor vouchere procentuale, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulata conferita de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenta in cadrul unei promotii. Anumite campanii promotionale nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau actiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat in regulamentul campaniei respective.

Euroati.ro stabileste unilateral sau in colaborare cu anumiti furnizori ai sai regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza pe Euroati.ro, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promotiile sunt aplicate Comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil. Euroati.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

 

   12.2 Intreruperea campaniei promotionale

 

In cazul unei campanii promotionale organizate de Euroati.ro, acesta, in calitate de organizator isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazine, etc.).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

 1. Politica de retur

 

Conditii generale

POLITICA DE RETUR

Dreptul de retur este valabil doar clientilor persoane fizice sau grup de persoane constituite in asociatii, care au achizitionat produse de pe www.euroati.ro (S.C. EuroATI S.R.L.).

Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trimiteti pe adresa de email contact@euroati.ro formularul de retur cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Returnarea produselor se face de catre client, pe cheltuiala acestuia.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si o copie a facturii de achizitie.

In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la receptia acestuia. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

PASII PE CARE TREBUIE SA II URMATI:

 1. Completarea formularului de retur si trimiterea acestuia prin e-mail la adresa contact@euroati.ro
 2. In urma completarii formularului, clientul are obligatia de a trimite produsul prin curierul agreat cu vanzatorul in maxim 48 de ore de la primirea numarului de inregistrare al returului.
 3. Va rugam ca in momentul expedierii, sa aveti grija la:
 • Mentionarea pe documentul de transport a numarului de retur (numarul comunicat in momentul completarii formularului de la punctul 1);
 • Atasarea obligatorie a facturii (copie) si certificatului de garantie al produsului (original) ce urmeaza a fi returnat.

Inainte de a trimite produsul, va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:

Expeditor:

Nume

Prenume
Adresa: Strada, Nr., Oras, Judet
Destinatar:S.C. EuroATI S.R.L. – Sat Scheia, Comuna Scheia, Str. Dimitrie Pacurariu nr.113, Judet Suceava

Numar Retur: ***(numarul comunicat in momentul completarii formularului de la punctul 1)

INLOCUIRE SAU RETUR BANI

In functie de optiunea cumparatorului, contravaloarea produselor returnate se poate folosi pentru achitarea altui produs sau se poate returna in termen de maxim 30 de zile de la primirea produsului de catre S.C. EuroATI S.R.L., in contul indicat la completarea formularului.

EXCEPTII

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

Produsul a fost adus pe „comanda speciala” (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.)

Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;

Aspiratoarele care au fost folosite, aparatele de bricolaj care au fost utilizate;

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsele cumparate de la punctul de lucru al S.C. EuroATI S.R.L. sau de la personalul propriu al societatii S.C. EuroATI S.R.L. nu se pot considera ca reprezinta obiectul unui contract la distanta.

 

DE RETINUT

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse, care sa acopere taxa pentru readucerea in stadiul initial a produsului (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a obtine in prealabil numar de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

 

Returnarea produselor se face pana  in 14 zile de la receptia comenzii de catre client.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail sau telefonic la maximum 14 zile de la plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 30 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport ale acestora.

Art. 9 – Dreptul de retragere – O.G. 34/2014
(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.
(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la:
a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;
b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare;

 

 1. Furnizorii

Euroati.ro are contracte de distributie cu diferiti furnizori. Furnizorii garanteaza in privinta detinerii tuturor drepturilor de autor si de difuzare pe teritoriul Romaniei, a calitatii produselor, a autenticitatii marcilor. Euroati.ro are acceptul legal al furnizorilor sai de a publica pe site pasaje din de pe site-ul furnizorilor.

 

 1. Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

 

 1. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre Euroati.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.

 

 1. Frauda

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului Euroati.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor Dolinex.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor Dolinex.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

 

 1. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Meniu
Call Now Button