contact@euroati.ro
Scheia, Suceava, Romania

Centrala pe lemne

CENTRALE TERMICE PE LEMNE

EuroATI SRL Suceava va explica in continuare despre centrala termica pe lemne

Centralele termice cu functionare pe lemne permit un grad mare de autonomie termica. Este cunoscut faptul ca lemnul de esenta buna ofera o caldura consistenta, ceea ce face din centrala termica o sursa eficienta si economica de incalzire a casei, cu etaj sau fara. Optati pentru o centrala termica pe lemne din oferta noastra, intrucat producatorii luati in calcul de noi sunt consacrati. Puterea lor termica variaza destul de mult, pentru a acoperi necesarul termic al locuintei dumneavoastra chiar si in cele mai friguroase zile si in cele mai geroase nopti de iarna.

O asemenea investitie implica un efort din partea dumneavoastra, de aceea noi, EuroATI, oferim preturi corecte pentru fiecare produs comercializat. Tehnologia gazeificarii vor mari cu unu numarul avantajelor, iar lista cu beneficii pentru dumneavoastra nu se opreste aici!

Va oferim o gama variata de centrale termice pe lemne, ce reușesc sa satisfaca nevoile celor mai pretentiosi utilizatori. Produse de branduri uriașe ale lumii, precum Arca, Atmos sau Burnit, centralele pe care vi le recomandam se incadreaza perfect în cele mai puternice cerinte ale consumatorilor:

• Ofera o autonomie mare, consumand cantitati mici de lemne;
• Sunt economice;
• Sunt rezistente și eficiente pe termen lung.

CE TREBUIE SA AVETI IN VEDERE IN MOMENTUL IN CARE SUNTETI IN CAUTAREA UNEI CENTRALE PE LEMNE?

Atunci cand este necesara o astfel de achizitie, chiar daca este indicat sa va orientati catre preturi centrale termice lemne cat mai mici, calitatea trebuie sa primeze intotdeauna. Calitatea este data de 3 factori, extrem de importanti:

• Puterea termica a centralei pe lemne;
• Modul in care sunt evacuate gazele de ardere;
• Modul de ardere (cu gazeificare sau ardere clasica);

Pe langa acesti factori, nu trebuie neglijati nici factori ce tin de capacitatea centralei de a prduce apa calda si agent termic, modul in care trebuie sa fie ingrijita sau designul centralei.

DE CE SA ACHIZITIONEZI CENTRALE TERMICE LEMNE DE LA NOI?

Ne asiguram ca orice achizitie a unei centrale pe lemne de la EuroATI suceava este o achizitie perfecta. Pe langa branduri de calitate, oferim garantia unor materiale rezistente si fiabile, a unor tehnologii moderne, folosite pentru producerea centralelor si a unor functii care pot sa satisfaca un numar din ce in ce mai mare de nevoi. Suntem constienti de importanta pretului, asadar, oferim preturi corecte.

Cautam in continuu solutii noi si oferim o gama variata de produse. De asemenea, punere in functiune a centralelor este intotdeauna gratuita si este facuta de specialistii nostri.
Pe langa centralele propriu zise, va oferim si o serie de accesorii extrem de importante pentru functionarea corecta pe termen lung, precum si sfaturi pertinente in ceea ce priveste produsele achizitionate.

Pentru centrala casei tale suna la 0745.054.081 sau scrie la “contact@euroati.ro”

In judetele Suceava si Botosani, EuroATI transporta gratuit centrala cumparata de la noi !!!

Call Now Button