contact@euroati.ro
Scheia, Suceava, Romania

Panouri Solare Suceava, panouri apa calda, panouri incalzire

Panouri solare apa calda sau incalzire Suceava

EuroATI srl Suceava este furnizorul tau de PANOURI SOLARE PENTRU APA CALDA SAU INCALZIRE IN SUCEAVA,BOTOSANI,NEAMT,BISTRITA.

Comercializam panouri solare cu tuburi vidate si presurizate.
Panourile solare performante se impart in doua categorii:

Panouri solare cu tuburi vidate care capteaza energia solara prin intermediul tuburilor vidate din sticla borosilicata si o transforma in energie termica cu ajutorul condensatorului de cupru ce se afla in interiorul tubului. Panourile comercializate de noi sunt fabricate de compania Westech si momentan sunt cele mai performante de pe piata din Europa avand condensatorul de cupru cu grosimea de 24 mm, oferind eficienta dubla in comparatie cu restul panourilor cu tuburi vidate de pe piata.
Panoul Westech cu tuburi vidate poate avea marimea colectorului de 18 tuburi, 20 de tuburi, 22 de tuburi sau 30 de tuburi. Dimensiunea potrivita se alege dupa efectuarea unui calcul.
Panourile cu tuburi vidate marca Westech pot fi folosite la inclazirea apei menajere, conectate la un boiler cu dimensiunile intre 150 litri si 5000 litri, la sisteme de inclazire locuinte sau spatii conectate la un puffer cu o serpentina sau un puffer igienic sau la incalzirea piscinelor , conectand panourile Westech la un schimbator de caldura.
Aceste panouri solare functioneaza pe circuit de antigel solar, producand agent termic atat iarna cat si vara, indiferent de temperatura de afara ( -20 grade sau + 40 grade).

Panouri solare presurizate cu tuburi vidate.

Aceste panouri se pot folosi doar pe perioada anotimpurilor calde (fara inghet). Acestea sunt panouri compacte presurizate ( boilerul de stocare apa cada menajera se monteaza pe acelasi cadru cu tuburile vidate).

Panoul presurizat Westech este un panou performant care functioneaza la presiunea apei din reteaua dumneavoastra  nefiind nevoie de pompa de ridicare a presiunii. Tuburile vidate ale panoului presurizat Westech NU SUNT GOALE SI NU INTRA IN CONTACT CU APA       , ele fiind tuburi vidate din sticla borosilicata cu condensator de cupru si oglinda tridimensionala la interior, deci nu exista niciun risc de spargere a tuburilor in momentul golirii. Inca un plus foarte mare este faptul ca aceste panouri presurizate nu au flotor sau senzori de umplere neriscand astfel colmatarea lor cu impuritati provenite din apa.

Pe scurt EuroATI SRL suceava va ofera orice panou presurizat marca Westech la pret de importator, la cerere executand si montajul.

Panou solar cu tuburi vidate

Call Now Button